Billigt med iPhone

Visste inte att man kunde få tag i en iPhone och iPhone tillbehör så billigt. Jag fick tipset av en vän till mig att kolla på blocket efter en ny telefon efter att min gick sönder. Jag hade tänkt köpa i princip vilken telefon som helst som fungerade men så fick jag ett grymt pris på en iPhone med iPhone tillbehör. Visserligen var de använda ett år, men både telefonen med iPhone tillbehör var i perfekt skick. Ibland är det bra att folk byter så ofta som de gör. Har haft min iPhone nu i drygt en månads tid och trivs riktigt bra med den. För säkerhetsskull kollade jag efter fler iPhone tillbehör på blocket och fick tag i ett iPhone fodral för en femtiolapp. Insåg någonstans att det var direkt nödvändigt för mig att köpa ett fodral eftersom jag på något sätt alltid lyckas repa och ta sönder mina telefoner. Denna gång tänker jag därför vara så försiktig som möjligt. Säkerhetsåtgärder kan man inte få nog av, inte när det kommer till min hantering av saker. Förmodligen kommer min iPhone hålla ett bra tag till, men när jag nu kommer att byta så hoppas jag kunna köpa den nya iPhone som kom ut för någon månad sedan. Har hört att även den ska vara super. Sen är det ju bra eftersom att de iPhone tillbehör jag har till min nuvarande telefon även fungerar på den nya iPhone, då sliper man köpa nya sådana igen. Det kan alltså vara billigt med iPhone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *